Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

25
Πεμ, Απρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 30Γ του ν.1264/1982, δέκα (10) ή περισσότερες πρωτοβάθμιες ενώσεις στρατιωτικών, που έχουν συσταθεί σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) του ν.3852/2010 (Α΄ 87), μπορούν να συστήσουν Ομοσπονδία, η οποία και να αποτελεί δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Κατ΄ εφαρμογή της ως άνω διάταξης συστήθηκε και λειτουργεί η Ομοσπονδία μας, αριθμούσα σήμερα είκοσι τρία (23) πρωτοβάθμια σωματεία, ανά την Επικράτεια.

Με το παρόν έγγραφό μας, σας καλούμε να συστρατευθούμε όλοι μαζί στον κοινό αγώνα και μαζί να δώσουμε τη μάχη απέναντι στον κοινό εχθρό, που δεν μπορεί να είναι άλλος από τα προβλήματα. Από όποια Ομοσπονδία επιλέξει η κάθε πρωτοβάθμια ένωση, η οποία έχει συσταθεί σε επίπεδο Π.Ε., σύμφωνα με τις προβλέψεις της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 30Γ του ν.1264/1982, να διεκδικήσει μαζικά και δυναμικά τη λύση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Π.Ε. που δραστηριοποιείται η κάθε ένωση, η επίλυση τούτων θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για όλους εν γένει και ανεξαιρέτως τους στρατιωτικούς και τα αποτελέσματα θα τα καρπωθούν όλοι μας/σας.

Στόχος όλων μας πρέπει να παραμείνει η διεκδίκηση και όχι η διχόνοια και η όποια δικαστική αντιπαράθεση φέρνει εν ενεργεία στρατιωτικούς στις αίθουσες των δικαστηρίων ως αντιδίκους. Εχθρός του κάθε σωματείου δεν μπορεί να είναι ένα άλλο σωματείο στρατιωτικών. Στις δικαστικές αίθουσες πρέπει να σύρουμε όλα τα σωματεία μαζί το πρόβλημα, την αδικία, τη διεκδίκηση. Το παρελθόν πρέπει να παραμείνει παρελθόν. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Κερδίσαμε πολλά, μπορούμε ακόμη περισσότερα. Η κάθε ένωση με το βηματισμό της και όλες οι ενώσεις μαζί μέσα από την ευγενή άμιλλα.  

ΠΟΕΣ 48/2019 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ε... by ΠΟ ΕΣ on Scribd