Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2020

Με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Βίτσα και τον πρώην Υπουργό Ναυτιλίας και υπεύθυνο του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θοδωρή Δρίτσα, συναντήθηκε, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό κοινοβούλιο, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και το Γενικό του Γραμματέα, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα τρέχοντα μείζονα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, η αντιπροσωπεία μας ευχαρίστησε τους πρώην Υπουργούς για ό,τι θετικό έχει παραχθεί προς όφελος των Ελλήνων στρατιωτικών κατά τη διακυβέρνηση της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε τη στήριξή τους, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και δια οποιουδήποτε άλλου μέσου ή τρόπου κρίνουν αναγκαίο, ώστε να αναδεικνύονται σε καθημερινή βάση τα προβλήματα των στρατιωτικών με απώτερο σκοπό της άμεση και δίκαιη επίλυσή τους.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ότι θα αναδείξει τα θέματα της ατζέντας της συνάντησης και θα πράξει ό,τι πρέπει ώστε να επιλυθούν.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών, προκειμένου από κοινού να ασκείται πίεση σε όλα τα θεσμικά όργανα ώστε να αναδεικνύονται οι προβληματισμοί και οι λύσεις που προτείνονται.

ΠΟΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ 20-7-2020 ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd