Τρι, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τη 13η Δεκεμβρίου 2021, μετά από πρόσκληση που είχαμε απευθύνει προς όλους τους Προέδρους των πρωτοβάθμιων Ενώσεων Στρατιωτικών ανά την Επικράτεια, παραβρεθήκαμε στη Λάρισα οι Πρόεδροι των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), με σκοπό να συζητήσουμε για τα κοινά μας ενδιαφέροντα και προβλήματα, κυρίως, όμως, για την περιβόητη ενότητα που τόσο έχει διαφημιστεί τελευταία και όλοι οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές προσδοκούμε και υπέρ της τασσόμαστε.

Πέραν των Προέδρων των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Σ., προς μεγάλη μας απογοήτευση, ουδείς άλλος εμφανίστηκε ή μας απέστειλε έστω ένα μήνυμα ότι πρόκειται να εμφανιστεί ή να μην εμφανιστεί, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη ότι για κάποιους, η πολυδιαφημιζόμενη ενότητα στο συνδικαλισμό των ΕΔ είναι ένα επικοινωνιακό τρικ που προορίζεται για ευρύτερη κατανάλωση και λαϊκισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οφείλουμε, επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη κίνηση είχαμε κάνει και πάλι στη Λάρισα τον Οκτώβριο του 2019, όπου και τότε, είχαμε απευθύνει έκκληση για ενότητα και συνεργασία, καθόσον οι έννοιες αυτές δεν ήταν ποτέ κενό γράμμα για εμάς. Η Π.Ο.Ε.Σ. και οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις της δεν δημιούργησαν ποτέ και καμία δημόσια αντιπαράθεση ούτε ξεκίνησαν-συμμετείχαν σε αέναες δικαστικές διαμάχες.

Στη Λάρισα έπεσαν οριστικά οι μάσκες περί του ποιος πρεσβεύει τί, ως προς την περιβόητη ενότητα.

Delt.Typ. ΛΑΡΙΣΑ (13.12.21) by ΠΟ ΕΣ