Πεμ, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Ιουλίου  2022

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας της με το Mediterranean College (Μεσογειακό Κολλέγιο), για όλα τα μέλη της και τα μέλη των οικογενειών τους.

Το Mediterranean College είναι το πρώτο εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο Κολλέγιο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας στην Ελλάδα που από το 1992 προσφέρει προγράμματα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης σε συνεργασία με κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Τα πτυχία που απονέμει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και επαγγελματικά ισοδύναμα των δημόσιων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς επίσης και από το Βρετανικό NARIC (Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης Ακαδημαϊκής Αναγνώρισης), φορέα αντίστοιχο του Ελληνικού ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών). Το Mediterranean College είναι το μοναδικό ίδρυμα της ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης, που είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (EUA - European University Association).

Το Κολλέγιο είναι πιστοποιημένο από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC - British Accreditation Council), ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση και εποπτεύεται από τον Βρετανικό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (QAA - Quality Assurance Agency), τον φορέα που ελέγχει την προσφερόμενη ποιότητα των Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Το Mediterranean College συνεργάζεται με το University of Derby (TOP30 UK University – Guardian University Guide, 2020), με το University of Wolverhampton και με το European International University, προσφέροντας 40 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα, σε 8 Ακαδημαϊκές Σχολές, τα οποία μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα καθώς και 22 προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης για επαγγελματίες, πιστοποιημένα από διεθνείς φορείς (European International University, ABC CERTA Awards, CISCO Academy).

Οι ακαδημαϊκές σχολές του Mediterranean College είναι:

α. Σχολή Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού (BSc (Hons) Sport Science and Coaching και BSc (Hons) Physiotherapy, Professional Diploma Αθλητική Φυσικοθεραπεία, Executive Diploma Sports Management, executive Diploma Healthcare Management).

β. Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας (MBA Global Hospitality Management, MSc International Hospitality Management, BA (Hons) International Hospitality Management, BA (Hons) Professional Culinary Arts, Executive Diploma Hotel & Tourism Management).

γ. Σχολή Μηχανικών (MSc Renewable Energy Engineering, MSc Mechanical Engineering and Design, MSc Civil Engineering and Construction, MEng / BEng (Hons) Mechanical Engineering & Design, MEng / BEng (Hons) Civil Engineering & Construction).

δ. Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA Global, MBA Global Finance,ΜSc Marketing Management, MSc Human Resource Management, BA (Hons) Business Management, BA (Hons) Business Management (Marketing), BA (Hons) Business Management (Finance), BA (Hons) Business Management (Human Resource Management), BA (Hons) Business Management (Supply Chain & Logistics), Executive Diploma Business Administration – Mini MBA, Executive Diploma Marketing & Sales Management, Executive Diploma Leadership & Human Resources Management, Executive Diploma Financial Management for Small and Medium Business, Executive Diploma Sports Management, Executive Diploma Digital & Social Media Marketing, Executive Diploma Shipping, Executive Diploma Global Operations & Logistics, Executive Diploma Hotel & Tourism Management, Executive Diploma Healthcare Management).

ε. Σχολή Πληροφορικής (MSc Big Data Analytics, MSc Cyber Security, BSc (Hons) Computer Science, BSc (Hons) Computer Games Programming, BSc (Hons) Computer Networks & Security, Advanced Professional Diploma Data Science, Professional Diploma Games Programming, Cisco Certified Network Professional (CCNP) Enterprise, Cisco Certified Network Associate (CCNA) v.7).

στ. Σχολή Επιστημών της Αγωγής (MA Education (TESOL): Teaching English to Speakers of Other Languages, MA Inclusion and Special Educational Needs & Disability (ISEND), MA Education (Leadership & Management), BA (Hons) Early Childhood Studies, Advanced Professional Diploma Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες & Συμπερίληψη, Advanced Professional Diploma Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μετανάστευση και Προσφυγοποίηση).

ζ. Σχολή ψυχολογίας (MSc Counselling and Psychology in Educational Settings, MSc Applied Psychology: Clinical Psychology and Counselling, MSc Applied Psychology: Health Psychology and Counselling, MSc Integrative Counselling & Psychotherapy, MSc Forensic Psychology (with Psychotherapy), BSc (Hons) Applied Psychology,Higher Professional Diploma (HPD) Συμβουλευτική & Ψυχολογία, Professional Diploma Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία, Professional Diploma Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών, Professional Diploma στη Συμβουλευτική: Θεωρία & Πράξη).

η. Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών (MBA Global Shipping, BA (Hons) Business Management (Shipping), Executive Diploma Shipping, Executive Diploma Global Operations & Logistics).

Η συνεργασία της Π.Ο.Ε.Σ. με το Mediterranean College προβλέπει:

- Εκπτώσεις διδάκτρων στα μέλη της Π.Ο.Ε.Σ.

Έκπτωση 60%, για όλα τα έτη σπουδών, στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College και στα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies.

Έκπτωση 56,8%, για όλα τα έτη σπουδών, (ειδικά ετήσια δίδακτρα 2.600€) στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College.

- Εκπτώσεις διδάκτρων στα μέλη των οικογενειών μας – συγγενείς μελών (α’ βαθμού)

Έκπτωση 50%, για όλα τα έτη σπουδών, στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College και στα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Mediterranean Professional Studies

Η Ομοσπονδία μας με γνώμονα την προσφορά προς τις/τους συναδέλφισσες/ους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους και στο πλαίσιο αντιμετώπισης του ολοένα αυξανόμενου κόστους διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε, επιδιώκει να προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αναγνωρισμένων σπουδών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, αλλά και συμμετοχής σε εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού τους. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Mediterranean College και της Π.Ο.Ε.Σ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Mediterranean College και της Π.Ο.Ε.Σ. Η προσφορά της έκπτωσης

ενεργοποιείται μετά από χορήγηση στην/ον ενδιαφερόμενη/ο γονέα στρατιωτικό, βεβαίωσης μέλους από την Ομοσπονδία μας. Η προσφορά ισχύει για όσο χρονικό διάστημα η/ο στρατιωτικός παραμένει μέλος της Π.Ο.Ε.Σ. Στην περίπτωση αποστρατείας μέλους της Π.Ο.Ε.Σ., το εκπτωτικό πρόγραμμα θα συνεχισθεί μέχρι τη λήξη φοίτησης.

Έναρξη προγράμματος: 22 Ιουλίου 2022.

Διάρκεια προγράμματος: Μόνιμη ισχύ.

Χορήγηση βεβαίωσης μέλους και πληροφορίες για τα μέλη μας, από:

Σχη (ΜΧ) Τσακαλάκη Διονύσιο, τηλέφωνο: 6944998221, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανθστή (ΔΒ) Μούντζια Βασίλειο, τηλέφωνο 6976781875, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες Mediterranean College στο https://www.medcollege.edu.gr/

Τηλέφωνα επικοινωνίας, Αθήνα: 210 8899600 και Θεσσαλονίκη: 2310 287779

Η Π.Ο.Ε.Σ. αποδεικνύει με πράξεις ότι στηρίζει και βρίσκεται παρούσα στο πλευρό των στρατιωτικών και στις οικογένειες τους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, στο έργο μας.