Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 71/2021 έγγραφό μας, που προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 03/2021 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.), σχετικά με την εξαίρεση αριθμού στρατιωτικών υγειονομικού που υπηρετούν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), από την αποζημίωσή τους για την εμπλοκή τους στο θέμα αντιμετώπισης του covid-19, το θέμα έρχεται στη Βουλή των Ελλήνων, με ερώτημα που κατέθεσε το ΚΚΕ, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: Καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

Με έγγραφά τους η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), διαμαρτύρονται για την εξαίρεση ομάδας υγειονομικού προσωπικού του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από την καταβολή οδοιπορικών εξόδων για την εμπλοκή τους στην υγειονομική διαχείριση της πανδημίας, επισημαίνοντας το γεγονός ότι στα υπόλοιπα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού καταβλήθηκαν το οδοιπορικά έξοδα στο υγειονομικό προσωπικό που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την καταβολή των οδοιπορικών εξόδων στο υγειονομικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, όπως πραγματοποιήθηκε στα υπόλοιπα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού;

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος
Παφίλης Θανάσης
Συντυχάκης Μανώλης

ΚΚΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΝΝΚ by ΠΟ ΕΣ on Scribd