Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Δευ, Μάι

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 8 Ιανουαρίου 2021

Με τoν βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεμιστοκλή (Θέμη) Χειμάρα, συναντήθηκε, την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2021,αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ της Ένωσής μας, στο γραφείο του στην πόλη της Λαμίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της μετάδοσης του ιού Covid-19.

Κατά τη συνάντηση, που διεξήχθη σε ζεστό κλίμα, το ΔΣ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των βουλευτών της περιοχής, ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για όλα τα θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε η πικρία των στρατιωτικών για τη μη εισέτι καταβολή της αποζημίωσης της νυκτερινής εργασίας των στρατιωτικών, σύμφωνα με τον ν.4472/2017, ενώ συζητήθηκαν και θέματα  βαθμολογικής αποκατάστασης στελεχών προελεύσεων ΑΣΣΥ, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, καθώς και το θέμα των ηλικιακών ορίων των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ).

Ο κ. βουλευτής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μέριμνα και τα προβλήματα των στρατιωτικών και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών μας και για την από κοινού προσπάθεια να αναδειχτούν και επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς.    

ΕΣΠΕΕΦ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΧΕΙΜΑΡΑ 8-1-2021 ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd