Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Τετ, Ιαν

Ξάνθη, 04 Δεκεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

        

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μεταφέρει το παρακάτω κείμενο, αναρτημένο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά σε τέκνο συναδέλφου μας (ΕΜΘ Αλχίας με ΑΜ: 9462).

 

 «Ο μικρός μας πρίγκιπας Καλομοίρης Μανωλης 4,5 ετών από το Ηράκλειο Κρήτης διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.

Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογικη Κλινικη του ΠΑΓΝΗ αλλα χειρουργικά κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Munster της Γερμανίας καθώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 113.000 ευρώ και πρεπει να καλυφθει εως τις 10 Ιανουαριου 2021, μέρος του οποίου πιθανον να καλυφθεί από τον ασφαλιστικό φορέα.

Ο μικρός μας φίλος χρειάζεται την στήριξη όλων μας καθώς η οικογένεια αδυνατεί να το καλύψει.

Ας γίνουμε όλοι μας Άγιοι Βασίληδες κι ας κάνουμε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον μικρό μας πρίγκιπα.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!

Ακόμα και μια απλή κοινοποίηση είναι πολύ σημαντική.

Κατά καιρούς έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι! Ας το κάνουμε για μια ακόμη φορά!

πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ:6982775004

Τραπεζα Πειραιως

IBAN:GR 8201711150006115145359965

Δικαιούχος: Μικρός Πρίγκιπας

Αιτιολογία κατάθεσης: Καλομοίρης Μανώλης»

 

          Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους σας, διότι είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνική σας ευαισθησία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο -πόσο μάλλον σε ένα παιδί 4,5 χρονών- δεν θα προσπεράσουν την παρούσα έκκλησή μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
   
   
Τσαπρούνης Βάιος Τσίμπλας Απόστολος
Ανθλγός (ΥΠ-Π) Λγός (ΔΒ)
τηλ. 6947401286 τηλ. 6944502598

 


          Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, την 04 Δεκεμβρίου 2020 μεταφέρθηκε το ποσό των €150,00 από τον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης σε αυτόν της «Μικρός Πρίγκιπας Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για τον Καλομοίρη Μανώλη.

Ξάνθη, 27 Ιουν 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αγαπητές κυρίες συναδέλφισσες, αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4790/2020, παρατάθηκε μέχρι την 30.06.2021 η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, συμπεριλαμβανομένων και της Ένωσής μας.

Την 1η Ιουνίου 2021, παρακολουθώντας αφ΄ ενός την εξέλιξη της πανδημίας στη Χώρα μας και των περιοριστικών μέτρων συγχρωτισμού που διαφαίνονταν σταδιακά να αίρονται και αφ΄ ετέρου το γεγονός ότι δεν είχαμε ενημερωθεί  για τυχόν παράταση της θητείας των οργάνων διοίκησης πέραν της 30.6.2021, αποφασίστηκε να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές και καταστατικές διατάξεις η διενέργεια εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης.

Μιας συνέλευσης που θα μας έβρισκε, ύστερα από πολύ καιρό, όλες και όλους μαζί, σε μια γιορτή της συλλογικής εκπροσώπησης και της δημοκρατίας.

Μιας συνέλευσης, που θα έδινε το δικαίωμα σε όλες και όλους εσάς να συμμετέχετε ακόμη πιο ενεργά, στα όργανα διοίκησης του σωματείου, στα εξελεγκτικά όργανα, καθώς και στα όργανα εκπροσώπησης αυτού, στο συνέδριο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Και φτάνουμε στο σήμερα, 21 ημέρες πριν τη γενική συνέλευση, να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή αυτής επ΄ αόριστο, καθώς τα περιοριστικά μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού, προβλέπουν με το Ν.4808/2021, για ακόμη μία φορά, την παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, μεταξύ αυτών και του δικού μας, μέχρι την 31.10.2021.

Ως εκ τούτου και σεβόμενοι τις αποφάσεις της Πολιτείας, οφείλουμε να συμμορφωθούμε στις ως άνω διατάξεις και να ανακαλέσουμε την από 01 Ιουν 2021 πρόσκληση σε γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Μέχρι τη διενέργεια του επόμενου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Ένωσής μας, σας καλούμε να επικοινωνείτε, όπως μέχρι και σήμερα πράττετε, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, για κάθε τι που σας απασχολεί, ώστε να δρομολογούμε λύσεις που θα ανακουφίζουν την εργασιακή μας καθημερινότητα από τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Ιδιαίτερα, δε, καλούμε όλες και όλους εσάς που εκφράσατε την επιθυμία συμμετοχής σας στα όργανα διοίκησης της Ένωσης, να συμμετέχετε ακόμα πιο ενεργά, ωσάν να αποτελείτε ήδη μέρος αυτών.

Με εκτίμηση

-Ο-

Πρόεδρος

Βάιος Τσαπρούνης

Ανθλγός (ΥΠ-Π)

τηλ. 6947401286

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι έγινε αποδεκτό, από την εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», το αίτημά της Ένωσης για παροχή έκπτωσης 5% στα μέλη της με κάθε αγορά από τα super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ, με χρήση της mas card (η οποία ήδη παρέχει 6ευρες δωροεπιταγές με τη συλλογή 200 πόντων).

           Κατόπιν των παραπάνω, καλούμε τα μέλη της Ένωσης που διαθέτουν στην κατοχή τους (τα ίδια ή μέλος της οικογενείας τους) την υπόψη κάρτα (mas card), να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό της κάρτας πχ:

Παπαδόπουλος Δημήτριος 12345678

(σε περίπτωση που η κάρτα ανήκει σε μέλος της οικογενείας, όπως στη σύζυγο, αποστέλλονται τα στοιχεία του δικαιούχου μέλους της Ένωσης και της συζύγου)

στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να προβούμε στις απαιτούμενες ενέργειες ενεργοποίησης της έκπτωσης.

          Όσα μέλη δεν έχουν στην κατοχή τους mas card, μπορούν να εκδώσουν δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα του ΜΑΣΟΥΤΗ μία νέα και να μας αποστείλουν το ονοματεπώνυμο τους και τον αριθμό της.

 

Με εκτίμηση

 

Για το ΔΣ

Ανθλγός (ΥΠ-Π) Βάιος Τσαπρούνης, Πρόεδρος

Λγός (ΔΒ) Απόστολος Τσίμπλας, Γεν. Γραμματέας

Περισσότερα Άρθρα...