Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

03
Παρ, Μάι

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι κατατέθηκε στη νήσο Σάμο καταστατικό για ίδρυση και λειτουργία Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και πολύ σύντομα θα εκδοθεί απόφαση Ειρηνοδικείου ώστε μετά από τις τυπικές διαδικασίες να μπορεί να λειτουργήσει το εν λόγω σωματείο. 

Θεωρούμε δεδομένο ότι οι ιδρυτές του ως άνω σωματείου θα λειτουργήσουν δημοκρατικά και με διαφάνεια και με τη δημοσίευση της απόφασης του Ειρηνοδικείου θα την επικοινωνήσουν και θα την κοινοποιήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Μονάδες η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της ΠΕ Σάμου, για να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των οργάνων του, ώστε δια του τρόπου αυτού να καταστεί στη συνείδηση των συναδέλφων μας ότι η διαδικασία και η λειτουργία του σωματείου διέπονται πράγματι από διαφάνεια και όχι από μυστικές και κρυφές ενέργειες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπλγό (ΥΠ-Π) Ρεντζούλα Γεώργιο, τηλ. 6937441520. Θεωρούμε τη συμμετοχή όλων σας δεδομένη.