Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1092/2020 έγγραφό μας (δείτε εδώ) το ΚΚΕ, κατέθεσε ερώτηση στη ΒτΕ δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με τη μη συμμετοχή εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας στην επιτροπή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που θα καταρτίσει τη λίστα με τους κλάδους των εργαζομένων που θα ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά, ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων 

Θέμα: Συμμετοχή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) στην επιτροπή κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. 

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ανά τριετία συστήνει επιτροπή κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.

Με έγγραφό της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), διαμαρτύρεται, διότι η αντιπροσωπευτικότερη Ομοσπονδία στο χώρο των εν ενεργεία στρατιωτικών, δεν έχει προσκληθεί για να συμμετέχει στην ως άνω επιτροπή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τη συμμετοχή στην επιτροπή κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, της  Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ); 

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης

ΚΚΕ ΣΥΜΜΕΤ ΠΟΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΕ ΥΠΟΥΡ ΕΡΓΑΣΙΑΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd