Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1600/2020 έγγραφό μας, σχετικώς με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διενέργεια εξετάσεων των στρατιωτικών στο 424 ΓΣΝΕ, μετά τη διάθεσή του για τα περιστατικά covid-19, το θέμα έρχεται στη ΒτΕ δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από το ΚΚΕ, ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας 

Θέμα: Εμπόδια στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ) 

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) με έγγραφό της γνωστοποιεί τις διαμαρτυρίες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σχετικά με τα εμπόδια που συναντούν στις αναβολές ή ακυρώσεις των επισκέψεων στα εξωτερικά ιατρεία του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), συμπεριλαμβανομένων και των ετήσιων υγειονομικών εξετάσεων των στελεχών.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) σημειώνει επίσης, ότι είναι η δεύτερη φορά εντός του 2020 όπου σημειώνονται τα παραπάνω γεγονότα και ζητάει σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας να υπάρξει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι εκκρεμούσες εξετάσεις, δωρεάν σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα ή κλινικές για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ. 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για τη δωρεάν πραγματοποίηση των εξετάσεων που εκκρεμούν, τακτικών και ετήσιων, σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα και κλινικές για τα στελέχη υγειονομικής αρμοδιότητας 424 ΓΣΝΕ; 

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης 

ΚΚΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ 424 ΓΣΝΕ by ΠΟ ΕΣ on Scribd