Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26
Παρ, Απρ

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από το militaire.gr

Ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστης Τσουκαράκης με κείμενο του ,απαντά στους τελευταίους Διαξιφισμούς του Κων. Φράγκου, σχετικά με την χρησιμοποίηση στρατιωτικών από τον ΕΦΚΑ, για να “τρέξουν” την έκδοση συντάξεων.

Το κείμενο του κ.Τσουκαράκη:

Με έκπληξη διαβάσαμε στο militaire.gr, την 01.3.2021 άρθρο του συνταξιούχου αξιωματικού Κωνσταντίνου Φράγκου, με τίτλο: «“Χάσαμε το Αιγαίο, Stop”! Διαξιφισμοί με τον Κων. Φράγκο», στο οποίο, μεταξύ προσωπικών του απόψεων και σχολιασμών, επί ενός συνόλου θεμάτων άσχετων μεταξύ τους, αναφέρεται και στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), της οποίας έχω την τιμή να διατελώ Πρόεδρος.

Στο ως άνω άρθρο του απευθύνεται προς την Π.Ο.Ε.Σ., με εντελώς καταφρονητικό, απαξιωτικό και υποτιμητικό ύφος, ως ένας κριτής εκφράζων άποψη (δικαίωμα που απορρέει από το Σύνταγμα), αλλά και προς το σύνολο των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μου, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, αλλά και προς τον ίδιον τον ΕΦΚΑ.

ΟΙ λέξεις που χρησιμοποιεί, υπό τη Συνταγματική ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, μόνο ως λέξεις απαξίωσης μπορούν να εκληφθούν από τους πρώην συναδέλφους του, τους Έλληνες Αξιωματικούς τους εν αποστρατεία Έλληνες Αξιωματικούς και το Στράτευμα εν γένει, που προφανώς ξέχασε. Όχι το Στράτευμα ως οπλικό σύστημα, αλλά ως στελεχικό δυναμικό, ως άνθρωποι. Και τι εννοώ.

Οι λέξεις: ... Διαβάστε όλο το άρθρο